Denne side indeholder oplysninger om hvordan du som medlem i Solbjerg IF skal forholde dig til Corona virus. Vi opdatere løbende denne side med nyheder der vedrører forhold i foreningen.

Opdateret: 8. juni 2020 kl. 23.00 med nye oplysninger.

Gradvis opstart af aktiviteter

DGI og DIF tilpasser anbefalingerne til idrætsforeningerne. Fremover lyder budskabet, at udendørs idræt uden kropskontakt godt kan afholdes, når det sker inden for rammerne af de generelle krav og anbefalinger, som sundhedsmyndighederne og regeringen har offentliggjort på coronasmitte.dk.

Overhold krav og anbefalinger
For DGI og DIF er det helt afgørende, at de generelle krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. Det indebærer blandt andet:

Vi har herunder samlet en liste over aktiviteter der kan gennemføres. Klik på aktivitetsoverskriften for at læse de enkelte tiltag og forholdsregler.

Solbjerg IF Badminton er startet op efter planen igen.

Solbjerg IF Fodbold er startet op igen, og kører benhårdt efter Coronaregler som de har fået fra DBU.

DBU Coronaregler kan læses på nedenstående link:

Link til Coronaregler: https://www.dbu.dk/media/16749/protokol-for-dansk-fodbold-11-06-20-vers-6.pdf

Ingen aktiviteter

Efter nye lempede vejledninger kan vi endelig meddele at vi er 100% oppe og køre. Dog er der nogle enkelte forholdsregler vi skal overholde.

Vi må stadig ikke være samlet mere end 50 personer. Det har betydning for børneholdet om lørdagen. Der vil ikke være frugt til afslutning på træningen og vi vil træne mere opdelt.

Desuden for Mini-MTB må der kun deltage max. 1 forældre pr. barn. Mini-MTB skal også møde ved træningspladsen i skoven.

Forældre må ikke deltage for øvrige børnehold. Her vil der være aflevering og afhentnings -zone ved nedkørslen til fjernvarmeværket.

Klik her for de eksakte forholdsregler.

Bestyrelsen i Solbjerg IF MTB

Vi har fortsat ingen aktivitet i svømmeafdelingen. Vi forventer at starte efterårssæsonen planmæssigt i uge 34.

Desværre er der ingen kajak instruktion.

Bemærk nye tider:

• Storjollesejlads er flyttet til onsdag kl. 17
  • Optimistjolle er flyttet til torsdag kl. 17

Kære tennisspillere

Vi nu fået grønt lys til at spille tennis. Der vil blive ophængt vejledninger for retningslinjer og der er både engangshandsker og sprit i klubhuset.

Tilmelding er åben, så sørg for at få dig meldt ind, så sæsonen kan udnyttes fuldt ud.
Husk at foreningsmedlemsskab 2020 er en forudsætning for at kunne tilmelde sig.

Da vi selv sørger for baneklargøring, vedligehold og øvrig drift, er der mulighed for at melde sig som aktiv deltager til denne indsats. Det er ikke et krav.
Målet er at lave nogle mindre teams, som er selvkørende og derfor en opfordring til at melde sig til et af holdene under punkterne fra K – O for områder på tennisanlægget.

Banerne er klar. Nettene er sat op og vi vil kunne spille både single og double.

Vi satser på at holde et socialt arrangement ved tennisanlægget snarest muligt efter yderligere åbning ift Covid-19

Mange hilsner

På vegne af bestyrelsen
Dorte, Formand

Vi løber igen 🏃‍♂️🏃‍♀️🙌😉🕺💃

Vi mødes foran hallen

Vi løber i grupper med med afstand.

Opvarmning hvor vi respekterer alle gældende regler.

Mødetidspunkter mandag og torsdag VIGTIGT ‼️

Kl 19.00 FOR ALLE

Vi løbes ved 🏃‍♂️🏃‍♀️

Spinning laver pop-up spinning udendørs. Hold øje med facebook gruppen for mere info.

Solbjerg Spinning på Facebook

Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række spørgsmål og svar herunder. Klik på de enkelte spørgsmål for at folde svaret ud.

Det er op til de enkelte afdelingers bestyrelser at afgøre, om der kompenseres eller ej.

Anbefalingen er i øjeblikket at man ikke mødes i store grupper for at træne. Hvis man påtænker at træne med andre er det vigtigt at

• det foregår udenfor
  • der ikke er flere end 10 deltagere
  • der er 1 meters afstand til øvrige deltagere

Nej.

Sportscafeen er lukket og lejes ikke ud mens Corona virus står på.

Bike Parken må gerne benyttes, dog anbefaler vi at man udviser gensidig hensyn og aftaler indbyrdes således der kun er husstandsmedlemmer på banen.

Det er tilladt at bruge søsportens faciliteter, som enkeltperson eller med husstandsmedlemmer.

Det er tilladt at bruge græsarealer, tennisbaner og udendørs træningsudstyr. Vær dog opmærksom på at det ikke er muligt at klæde om eller bade i foreningens faciliteter.

Vi kan ikke anbefale at man mødes med andre for at træne.

Ja.

Svømmehallen er helt lukket ned. Følg status i listen øverst på denne side.

Ja.

Udendørs aktiviteter er så småt ved at åbne. Dog gælder de generelle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne stadig. Det betyder at man ikke må være mere end 10 deltagere og der skal være minimum 1 meters afstand til øvrige deltagere. Du kan se i listen øverst på denne side hvilke aktiviter der er åbnet.